26 reacties op “Reacties op Over deze Site

 1. Ik ben per toeval op jullie site terecht gekomen, het is een van de eerste sites die ik tegen kom die het (cliché) machogedrag niet volgt.
  Er staat veel duidelijke onomwonden informatie op die ook een grote hulp is bij de ‘meer ervaren’ motorrijder.
  Met blijheid heb ik mogen vaststellen dat vele ongegronde vooroordelen (vrouwen, beginners,…)hier met een juiste logische insteek worden uitgelegd.
  Bij deze weg wens ik jullie nog veel succes. Ik kom zeker nog eens langs.

  Groeten, Bjorn.

 2. Wat een fijne site. Over een paar maanden begin ik met lessen en dit is erg fijn om te lezen en te bekijken. Heel mooi gedaan en leuke stukken geschreven met een leuke afwisseling met flimpjes. Een echte aanrader deze site voor mensen die gaan leren motorrijden! Bedankt hiervoor!

 3. Erg leuke, prettig leesbare site met veel info. Ik kwam hier ooit eens terecht via de reisverslagen van Sylvia (ook erg mooi om te bekijken/lezen) en heb hier al een aantal keren zitten lezen. En ik zal er nog wel vaker terug komen.
  Het viel mij alleen op dat jullie nogal optimistisch zijn in het artikel over het rijden van lange afstanden. Tenminste, 500 tot 800 km heb ik nog nooit gehaald tijdens een vakantiedagje binnendoor rijden. Met pauzes en heel af en toe iets bekijken erbij kwam ik hooguit tegen de 400 km. Mijn ervaring tot dusverre is dat ik bij ontspannen binnendoor rijden een gemiddelde haal van ongeveer 50 km/uur.
  Maar goed, dat zal ook voor iedereen anders zijn, is ook niet zo belangrijk, zolang je jezelf er maar lekker bij voelt.

  Groet,
  Theo

  • Dankjewel!
   Wat die lange afstanden betreft: dat halen wij op dit moment ook niet meer: ik zal het een keertje bijwerken.

   Vroeger, toen we nog jong waren ;-), reden we door tot ’s avonds laat, en waren dat de afstanden die we aflegden. Maar in de meeste gevallen is 300 tot 400 kilometer per dag realistischer.

 4. Zopas een motorfiets gekocht. Ben een heropstapper en heb me voorgenomen me te blijven bijschaven. Eerste lesje achter de rug. Binnekort een volledige dag les.
  Toevallig op jullie site gekomen. Veel nuttige info en veilige tips. Ben een fan
  Bedankt

  Patrik

 5. Ik ben fan van jullie website en heb daarom een link van de luie motorfiets op mijn blog geplaatst. Mijn blog heet ‘writing on wheels in heels’ en gaat over mijn avonturen en het dagelijkse wel en wee van mij als vrouwelijke motorrijdster. Doel van mijn website is vrouwen te inspireren om motor te rijden en algemener mijn droom te verwezelijken (zoveel mogelijk reizen te maken met de moter) en anderen te inspireren ook dat ook te doen!

  Misschien vinden jullie het ook leuk om een linkje van mijn blog op jullie site te plaatsen.
  Alvast bedankt voor jullie reactie! En ga zo door!
  Groeten, Muriel
  http://www.writingonwheelsinheels.wordpress.com

 6. Hallo, ten eerste wil ik even mededelen dat ik dit een zeer interesante site vind.

  Zelf woon ik in limburg en vind het natuurlijk leuk om met mijn schakelbrommer te touren door ons heuvelland.

  ik zou graag willen vragen of u een foto wilt zenden.
  ik kwam deze foto tegen en herkende direct deze locatie.
  het is mijn oom die op de tractor rijd en op de achtergrond zie ik zijn boerderij liggen.
  ik zou graag willen weten of u deze foto nog heeft want deze is al oud aan de heg te zien. want deze staat al enkele jaren er niet meer.

  het betreft om deze foto:
  Trekker en motorrijder

  Sander

 7. Ontzettend leuke, heldere, duidelijke site zonder poespas. Hou ik van! Mooie layout. D8 tijdens het lezen al “lijkt wel op de site van sylvia stuurman” en daarna zag ik de link dus er zal wel een connectie zijn…
  Proficiat! Leuke stripjes trouwens
  van: Harrie

 8. Via een link van Jan Guz op het Moto Guzzi forum .be kwam ik op de luiemotorfiets.nl terecht en ik kwam er niet meer weg. Het is erg leuk om te lezen en bovendien zeer informatief.
  Na twintig jaar geen motor meer bereden te hebben kocht ik een maand geleden met de lente in de kop een motorfiets. Of misschien is het een midlife-crisis, maar het voelde alsof ik een winterdepressie van me af schudde toen ik de koop gesloten had.
  De eerste kilometers vielen me echter niet mee, ik was gewoon bang in het verkeer en dat had ik niet verwacht omdat ik vroeger als tiener en twintiger een echte motorfanaat was en de motorfiets jarenlang mijn enige vervoermiddel was.

  Deze website is de laatste weken een grote steun voor mij geweest en heeft mij er doorheen gesleept, zodat ik nu na zo`n duizend kilometer het heerlijke gevoel dat motorrijden kan geven weer teruggevonden heb. Heel veel dank daarvoor!
  dolf

  • Dank voor de complimenten.
   Mooi om te zien dat we de goede snaar weten te treffen ook voor de heropstapper, bedankt voor de terugkoppeling, niet veel mensen hebben het lef en de moed toe te geven dat ze het eng vinden om weer aan het motorrijdend verkeer deel te nemen, chapeau !

 9. Ik heb het hele stuk met veel plezier gelezen en veel nuttige tips opgedaan.
  Ik zal in ieder geval deze in de praktijk gaan oefenen.
  Bedankt voor deze info en iedereen veel fun tijdens vele veilige kilometers
  Harry van den Munckhof

 10. Proficiat met deze ongelofelijk interessante website. De zeer duidelijke en uitgebreide beschrijvingen van alle facetten van het motorrijden zijn zowel voor de meer ervaren motorrijders als voor beginners zeer waardevol.

  Ik heb van deze website verplichte lektuur gemaakt voor m’n vriendin, die binnenkort gaat leren motorrijden. En ik heb er als “ervaren” motorrijder ook heel wat nuttige tips uit kunnen halen.
  Deze site helpt ons om meer te genieten en vooral LANGER te genieten.

  Succes en nog vele mooie en bovenal veilige kilometers !
  Roel & Mieke

 11. Erg fijne site: zonder stoerdoen toch stoer!

  Jullie kwamen bij mij in beeld door een google-search naar aanleiding van de eerste keer zakken voor het motorexamen: ik nam de bochten niet precies genoeg. Jullie info over bochten nemen was de beste les op dit gebied ooit gehad van een instructeur.

  Ik oefen braaf bochten nu en hoop binnenkort zelfstandig te mogen rijden. 🙂
  Is er ook een forum in de maak? Lijkt me erg leuk!
  Gerben

 12. WOW! wat ben ik blij jullie site gevonden te hebben! Al mijn vragen zijn in een klap beantwoord!
  Ik hoop binnenkort voor het eerst als motorrijder deel te mogen nemen aan het verkeer en deze site helpt mij enorm met de voorbereidingen, bedankt!
  Marca

 13. Mooie investering in anderen van jullie.
  Hoewel ik al vanaf 75 motor rijdt leerde ik er veel van en ik ben er nog niet helemaal doorheen.
  Sommige dingen verwoordde wat ik zelf reeds ontdekte, vaker voegde het nog iets toe en vaker ontdekte ik nieuwigheden. Leerzaam en ik ga er mijn voordeel mee doen.
  Leo Luycks

 14. We gaan over een week richting Spanje en ik heb (zoals heel veel mensen denk ik) info opgezocht via internet. Daar ben ik jullie site op tegen gekomen. In 1 woord: GEWELDIG.
  Ik hou jullie in mijn “favorieten”. Ga zo door.
  Els

 15. Erg mooie en duidelijke site, vooral de animatie over vermogen en koppel.
  Ben een liefhebber van eencylinders en V-twins. Enorm mooie fiets, die Derbi. Behalve de uitlaat dan.
  Veel succes.
  Hans

 16. Een heel prettige site om te bezoeken op een regenachtige dag. Lekker om te lezen, goed gestructureerd. En ik hoop er nog vaak van te kunnen genieten en leren. Succes.
  Theo van Gils

 17. Heerlijk, om zo te lezen over een fantastische passie: motor rijden.
  Ik herken heel veel van de practische tips, heel nuttig.
  En, inderdaad, je wordt raar aangekeken als je even wat oefent op een parkeerplaats. Maar dat hindert me niet. Je moet echt “blijven oefenen”, dat is met heel veel dingen zo.

  Ik kom zeker nog vaker terug “lezen”.
  Groeten, van een woon werk motor rijder.
  E. van Doremalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als je e-mail-adres gelinkt is aan een avatar op Gravatar, zal je avatar te zien zijn bij je commentaar.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.