notebook and someone typing

Nieuwste commentaar

Hallo ik ben op zoek naar een Nederlandstalig werkplaatshandboek van een r90s weet er iemand of die bestaat met vriendelijke groeten Danny.

By Smolders Danny

Naar de pagina met het commentaar


Ik heb me rot gegoogeld maar geloof dat de methode zoals ie hier op de site staat wel de juiste is. Let vooral op niet belasten, niet te weinig toeren, niet te warm worden en ook regelmatig de motor afkoelen na een rit van zeg 45 minuten en dan weer opnieuw beginnen. En veel schakelen. Ben nu met mijn CFMoto 650MT bezig en is een drama hoe sloom dat inrijden is ;). Maar krijg er vast iets goeds voor terug straks.

By MrMarcie

Naar de pagina met het commentaar


Ik ben op zoek naar een handleiding voor de Honda CBX650E uit 1986. Iemand een idee waar ik die kan kopen?

By Tine Vandenaweele

Naar de pagina met het commentaar


Ik zie in een filmpje met bochten dat er ingehaald bij een doorgetrokken streep, niet echt passend of wel dom, toch?

By Frank Eggerding

Naar de pagina met het commentaar


Uit de link blijkt dat ‘pitching’ limiterend kan zijn voor de maximale remvertraging. Gewicht naar achter verplaatsen geeft dan kortere stopafstand. Een cruiser met goede remmen kan dus harder remmen dan een sportmotor, die kan niet zo hard remmen omdat ie anders over de kop gaat Hier zie je terug dat sommige harleys erg korte stopafstanden hebben: https://www.advrider.com/f/threads/recent-bike-test-numbers-braking-distances.1419763/page-3

By Hans

Naar de pagina met het commentaar


Bedankt voor deze tips.

By Ebele

Naar de pagina met het commentaar


zelfs in 2020:)

By Ries

Naar de pagina met het commentaar


Als ervaren motorrijder kan ik de F650/F650GS eencilinders niet aanraden als beginnersmotor. Mijn ervaring is dat deze motoren erg gevoelig zijn om eerst goed warm te rijden voordat je de snelweg op gaat. Dat komt door het dry-sump oliesmeringssysteem. Ook qua onderhoud is dit niet een heel makkelijke motorfiets. Ketting spannen moet je goed op letten de spandeksels vast te zetten nadat je de wielmoer hebt vastgezet. Voor de GS is bovendien het extra kettingloopwiel (vanwege de langere ketting) moeilijk te krijgen en erg duur. Al zal deze niet vaak vervangen hoeven te worden. Zelf heb ik erg veel lol met mijn huidige motor, een Suzuki Vstrom DL650. Echt een alleskunner en goed zelf te onderhouden. Zoek de reviews maar op via internet. Wel het olieniveau in de gaten houden want carter is iets kleiner q ua inhoud dan andere motorfietsen.

By klaas

Naar de pagina met het commentaar


Vrijwel alle werkplaatshandboeken en gebruikershandleidingen van Moto Guzzi zijn via internet (Gratis) te downloaden. Ook explosie tekeningen zijn daar te vinden. Goede bronnen hiervoor zijn zoek acties in bijvoorbeeld google met "gregory bender", "stein dinse" en/of "TLM". Je zult snel de documenten (en electrische schema's vinden.

By Thijs Claessens

Naar de pagina met het commentaar


Ik heb zelf deze motorfiets nieuw gekocht in 2008 en hij is nog steeds in mijn bezit. Er staat nu 122.000 km op de teller en problemen heb ik nooit gehad. Het blok is ook nog helemaal origineel en is nog nooit open geweest. Ik ga er mee op reis en rij ermee off the road (TET) en ik heb er nog steeds veel plezier mee.

By Jan Radstake

Naar de pagina met het commentaar