9 reacties op “Reacties op Motorkleding kopen

  • Geen ervaring mee, en we kunnen ook niet elk merk kennen hรจ, vergeet niet dat deze site liefdewerk oud papier is, er steekt geen grote organisatie achter of zo, wel twee gedreven motorliefhebbers.
   Wat is Berik?

   • We plaatsen in principe alleen zaken waar we zelf of iemand ie we goed kennen, goede ervaringen mee heeft, om de kwaliteit van de adresjes een beetje te waarborgen.
    We krijgen ook massa’s Pakistaanse adresjes aangeboden, en soms zit er verbazingwekkend mooi spul tussen, maar om die nu allemaal op de site te gaan zetten, ik zal de webmees even zeggen dat MKC er dus bij mag ๐Ÿ™‚

 1. Hallo,
  Ik las op je overigens heel informatieve site deze zin: “Lazer Helmets is (ondanks de naam) een italiaans merk. De website is (ook) in het Engels.”
  Lazer Helmets is echter een Belgisch merk.
  Er bestaat een Engelstalige site maar ook een Nederlandstalige: http://www.lazerhelmets.be/nl/
  Mvg
  Dirk

  • Ik zie het, al is de link die jij geeft van de verdeler voor de Benelux, hier is de site van Lazer zelf, krijg echter wel het idee dat het Waals is, want hun eigen site is puur in het Frans/Italiaans/Engels ๐Ÿ™‚
   http://www.lazer.be/en/motorcycling/history/index.php

   En Motozoom is inderdaad wel een leuk adresje voor budgetzaken, want je kunt er passen in de winkels, echter kun je veel van hun spullen goedkoper via internet krijgen bij http://www.louis.de, waar zij veel van hun spullen halen.

 2. Louis heet in Nederland Motozoom (http://www.motozoom.nl) en heeft naast de vestiging in Utrecht (hoge weide) sinds enige maanden ook een vestiging in Amsterdam.

  Ik vind Motozoom op kleding gebied wel een beetje de Aldi/Lidl onder de motoraccesoire-winkels. Mbt. hardware onderdelen (accu’s, kettingsetjes, olie etc. etc) prima in orde. Mbt kleding en helmen vaak uitloopmodellen, minder bekende merken of eigen merk, wat niet per definitie slecht of te betekenen. Soms leuke koopjes, maar Gericke-kwaliteit ben je net zo duur uit als bij Gericke zelf.
  Marc de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als je e-mail-adres gelinkt is aan een avatar op Gravatar, zal je avatar te zien zijn bij je commentaar.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.