9 reacties op “Reacties op Inkantelen

 1. Hallo ook Ik vindt de bochten met halve draai en achtje maken erg moeilijk mijn instructeur zegt ook kijken kijken en zo de bocht nemen maar het wil me niet lukken verder gaat alles goed slalom en noodstop uitwijk etc. De langzame gaat ook redelijk. Hier lees Ik ook precies wat je moet doen om een goede bocht te kunnen nemen oefen wel eens met de fiets duwen met stuur etc. Ik ga dit uitproberen in praktijk. Het moet toch lukken of ben Ik de enige Ik ben ook niet piep jong meer maar dat mag geen verschil maken toch. Ik vindt het ook zo super ben 55 jaar

 2. Ik heb een probleem: In de jaren van 1972 tot 1992 heb ik vele ongevallen gehad (toen onverklaarbaar). In 1998 werd het wat duidelijker, ik had progressieve MS (kortsluiting boven-in). Heb toen motorrijden aan de kant gezet, maar wil dat heel graag weer gaan doen. Het blijkt dat mijn evenwicht is verstoord (lopen is moeilijk – als iemand die te veel gedronken heeft!). Wil heel graag weer gaan rijden en heb de vraag of ik dan wel goed op een trike kan rijden. 2 wielen (gestuurd) voor en 1 achter. (stabiel genoeg?). Wil weer rijden , maar niet in auto!

  • Ik denk dat het rijden wel zal lukken met zo’n ‘Morgan’, maar is dat wel verstandig als je black-outs hebt, want als je spieren niet direct reageren als er een fietser voor je opduikt, lijkt mij dat erg gevaarlijk.

   Maar als je het nu wel onder controle hebt met medicijnen kun je een CBR procedure aanvragen, dan controleren zij of je met aantekening kunt rijden, ga je zonder rijden en krijg je een ongeluk of word jij aangereden, dan rijd je “ongedekt” want je verzekering kan dan claimen dat je medisch zaken verzwijgt.

   Pas dus goed op wat je doet, al denk ik dat je dat ook zelf wel bedacht zal hebben gezien je keuze voor een ‘Morgan’

 3. Heel nuttig en vertrouwen gevend. Ik hoop dat er ervaren rijders of instructeurs zijn, die de andere bijzondere verrichtingen ook van tips gaan voorzien.

 4. ik vind het heel erg helpen, alle informatie op deze site. Je kunt je dan goed voorbereiden op de les, en de info al een beetje laten inwerken in je brein. Dat helpt zeker! fantastisch dus.
  Ik vind het wel jammer, dat de meeste van de bijzondere verrichtingen nog niet besproken/ingevuld zijn. Gaat dit nog snel gebeuren?

 5. Ik vind het super deze site, ik begin nu een beetje te snappen hoe je met een motor bochten moet maken. Nu nog uit proberen natuurlijk.
  Maria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als je e-mail-adres gelinkt is aan een avatar op Gravatar, zal je avatar te zien zijn bij je commentaar.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.